فهرست الفبایی کتابها


مرتب شده بر اساس
1.
0 نظر 
کد : 1181
چکیده : امام حسن عسکرى(ع) در عرصه میراث تاریخى از مظلومیت ویژهاى برخوردار است؛ به طورى که برخى از تاریخنگاران حتى از بیان نام آن حضرت نیز امتناع ورزیدند و بعضى هم به اشارهاى بسنده کردند. اما بازخوانى سوانح سیاسى، اجتماعى و مذهبى زمان ایشان و تحلیل آن حوادث، نقشمحورى آن حضرت در آن رویدادها را نمایان مىسازد. ازاینرو تبیین شخصیت آن امام همام و ابعاد سیاسى و اجتماعى حیات ایشان مىتواند اندکى از غبار چهره آن اختر تابناک را برگیرد و نیز نقش ائمه(ع) را در تحولات زمانه بنمایاند.
2.
2 نظر 
کد : 351
چکیده : صبح تا شام عاشورا، تصویر روشنى از به بار نشستن حقیقتى سرخ است که یک سو حق محض و سوى دیگر باطل آمیخته به ظواهر حق، چشم بر چشم هم دوخته، به جدال برخاستهاند و این نزاع حق و باطل نه این که قانون طبیعت باشد؛ اما در هر صفحهاى از تاریخ به نوعى نشانى از آن یافت مىشود و در تمامیت این کره خاکى ردّ پاى آن به چشم مىخورد؛ کل یومٍ عاشوراء و کل ارضٍ کربلا.
3.
0 نظر 
کد : 1579
چکیده : پدر که پا به اتاق مىگذارد، سرما هم مىآید. امید زود در را مىبندد. الهه شعله بخارى را زیاد مىکند. پدر گرم که مىشود، دکمههاى کتش را باز مىکند. کلاهش را از سر مىگیرد. شال گردنش را از روى گردن مىکشد. از توى جیبِ کتش، دو دفتر و دو پاک کن در مىآورد. مادر به اتاق مىآید. بچهها را در آغوش پدر مىبیند و مىخندد. باز برف مىبارد و روى دسته شکسته پارو برف مىنشیند.
4.
0 نظر 
کد : 3452
چکیده : مجموعه شعر «بابای من امام است» با زبانی کودکانه، محبت و عشق به امام مهربانیها را برای کودکان این مرز و بوم بیان میکند.
5.
1 نظر 
کد : 787
چکیده : «بارقه» قصّه دخترى است از تبار خورشید و از تیره یاسها; یاسهاى سپید و عطرآگین. از عمر او سه بهار بیشتر نگذشته
بود، ولى هر برگ از دفتر زندگىاش پنجرهاى به بوستان باورهاى دینى مىگشاید; پنجرهاى کوچک که در پشت آن
انسانهاى بزرگ و وارستهاى ایستادهاند. بارقه که در سایه تربیت عاشقانه مادر و عنایت خردمندانه پدر، نورى به چهره
داشت، چراغ ره صد قافله مىشود که در وادى تیه، حائر وسرگشته بودند.
6.
2 نظر 
کد : 694
چکیده : یکى از پدیدههاى دانش پزشکى بارورىهاى پزشکى است. این رخداد نسبت به رهآوردهاى دیگر علمى امتیاز خاصى دارد و از جنبههاى گوناگونِ جنینشناسى، روانشناسى، جامعهشناسى و در نهایت از دیدگاه فقهى و حقوقى قابل بررسى است.
تحقیق حاضر درصدد است که میان عرصه دانش جدید پزشکى و دانش فقه (فقه شیعه و اهلسنت) و حقوق (ایران و پارهاى کشورهاى دیگر) تعامل و سازوکار مناسب ایجاد نماید. از این رو در سه بخش پزشکى (موضوعشناسى) فقهى (حکمشناسى) و حقوقى (وضع حقوقى و اثرشناسى) تدوین گردیده است. محورىترین پرسشها دو پرسش زیر مىباشد:
.1 آیا تولید نسل (در اسلام) منوط به رابطه زوجیت است؟ به تعبیر روشنتر آیا بارورى پزشکى بهطور کلى و تزریق اسپرم یا تخمک بیگانه و یا بهرهگیرى از رحم جانشین به طور خاص جایز است یا نه؟
.2 وضع حقوقى (نسب) فرزند به دنیا آمده و آثار حقوقى آن چیست؟
7.
0 نظر 
کد : 1089
چکیده : تفسیر راهنما، ارائه دهنده سبک جدیدى در برداشتها و نیز انعکاسِ دیدگاههاى مختلف تفسیرى به روشِ موجز و گویاست. این تفسیر، پس از انتشار، با استقبال روبهرو شد و اندیشوران اسلامى درباره آن دیدگاههاى خود را ابراز کردند.
اثر حاضر، گزارشِ کاملى است از همایش بررسى ابعاد علمى و اجتماعى تفسیر راهنما که در آن، قرآنپژوهان از ابعاد گوناگون این تفسیر سترگ، سخن گفتهاند.
8.
0 نظر 
کد : 620
چکیده : اثر حاضر به بررسىِ احکامى پرداخته که از سوى پیشوایان معصوم(ع) به عنوان حاکم صادر شده است و در چهار فصل سامان داده شده است: نخست، مفهوم حکم و تقسیمات آن، سپس ضمنِ بیانِ مناصب پیامبر اکرم و ائمه(ع) به موضوع واگذارىِ حق تشریع و قانونگذارى به آن بزرگواران مىپردازد. بخش سوم به شرح نمونههایى از احکام حکومتى پیامبر(ص) و ائمه(ع) که در زمینههاى گوناگون صادر شده، اختصاص دارد. مؤلف در بخش پایانى پس از آن که به تبیین شئون فقها و اثبات اصل ولایتفقیه مىپردازد، موضوع «منطقةالفراغ» و حق جعل احکام حکومتى براساس مصالح جامعه از سوى فقها را بررسى کرده است.
9.
0 نظر 
کد : 2981
چکیده : رجعت، بازگشتِ دو گروه از مردگانِ مؤمنانِ محض و کافرانِ محض، پس از ظهور حضرت مهدىغ است تا مؤمنان
از برپایى حکومت جهانىِ عدل شاد گردند و کافران در اندوه و تألّم به سر برند.اما این رجعت و پایان یافتن تاریخ، چه زمانى به وقوع مىپیوندد؟ رجعت کنندگان چه کسانىاند؟ در آن روزگار، تکلیف
و مسئول بودن چه معنا دارد؟ مجازات و پاداش چگونه است؟ نگرگاههاى مذاهب گوناگون درباره رجعت چیست؟ و
سؤالهاى دیگرى از این قبیل، موضوعاتى است که در این کتاب، بررسى مىشود.
10.
0 نظر 
کد : 2188
چکیده :
به باور روانشناسان و جامعهشناسان، بازى و اسباببازى، در روحیه و تکوینِ شخصیتِ کودکان و نوجوانان، اثر عمیقى به جاى مىگذارد. آنان بدین وسیله، نقشهاى اجتماعى را مىآموزند، با الگوها آشنا مىشوند، ارزشهاى آن را درونى مىکنند و به سوى اجتماعى شدن گام بر مىدارند.
اما اولاً: چگونه مىتوان با تغییر نگرش به بازى و اسباببازى و توجه به اهمیت آن، در جامعه فرهنگسازى کرد و زمینه مناسب را براى پرورش صحیح فرزندان به وجود آورد. ثانیاً: نظر اسلام در اینباره چیست؟
اثر حاضر نکتههاى فوق را در سه فصل، پژوهش کرده است: اهمیت بازى از دیدگاه روانشناسى، جایگاه و وظایف والدین در مورد بازى کودک و خانواده و اسباببازى کودک.